KUNT U GEEN E-MAILS VERZENDEN VANAF UW HOTMAIL-ACCOUNT?

Het niet kunnen verzenden van e-mails via uw Hotmail-account kan ongetwijfeld erg vervelend zijn. Het is een basistaak van een e-mailwebsite, en als u zelfs dat niet kunt doen, voelen wij u. Houd er rekening mee dat u mogelijk per ongeluk een controle buiten het bereik heeft geactiveerd. Maar neem deze waarschuwing met een korreltje zout, zolang u niet schuldig bent.

Na elke factor te hebben overwogen, heeft onze technische ondersteuning van Hotmail een paar trucs voor het oplossen van problemen bedacht om te proberen dit probleem in een mum van tijd op te lossen.

FOUT MET E-MAIL-BIJLAGEN

Allereerst kunt u met Hotmail alleen bestanden van maximaal 10 MB bijvoegen. Ten tweede verzendt het geen e-mails met bijlagen waarvan het denkt dat het het hostsysteem of de computer van de ontvanger kan schaden. Probeer dus een e-mail zonder bijlage te verzenden om erachter te komen of de onjuiste bijlage de hoofdoorzaak is.

GRENZEN INGESTELD DOOR HOTMAIL

Weet wat de limieten zijn die Hotmail stelt aan het verzenden en ontvangen van berichten. U kunt geen nieuwe e-mails verzenden als u de limieten van de service hebt overschreden.

Omdat alle webmailservices worden geplaagd door spammers die tienduizenden ongewenste berichten verzenden, heeft Hotmail een automatische controle waardoor u geen e-mails meer kunt verzenden als u de limieten hebt overschreden.

Voor meer informatie hierover kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met onze Hotmail-klantenservice.

ACCOUNT GEBLOKKEERD VOOR HET VERZENDEN VAN E-MAILS

Het systeem kan u ook blokkeren voor het verzenden van e-mails als het van mening is dat u zich hebt gedragen als een spammer! In dit geval ontvangt u een bericht waarin staat:

"Dit account is momenteel geblokkeerd voor het verzenden van berichten. Lees het artikel voor meer informatie en om het probleem op te lossen met de Hotmail-medewerkers."

Een van de bovenstaande redenen kan het technische probleem in uw account hebben veroorzaakt. U kunt ze overwinnen door van tevoren voorzorgsmaatregelen te nemen of door contact op te nemen met onze technische dienst van Hotmail voor advies.

U kunt contact opnemen met onze Hotmail-klantenservice via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven u de nodige hulp en kennis te bieden, zodat u, als u in de toekomst dezelfde fout tegenkomt, weet hoe u er goed mee om moet gaan.

We helpen u graag verder!

We bieden ook servicegerelateerde Instagram Klantenservice

Comments

Popular posts from this blog

Belangrijke manieren om te volgen bij het wijzigen van Hotmail-accountwachtwoorden

Omgaan met e-mailproblemen door het Hotmail-telefoonnummer Nederland te bellen